«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Ρέτσα, επιμένει η Σπέτσια»

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία σχετικά με τις επαφές του Ολυμπιακού για τον Αρκάντιους Ρέτσα της Αταλάντα. 

«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Ρέτσα, επιμένει η Σπέτσια»

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση αριστερού μπακ με τον Χοακίν Πικέρες να ήταν σε πρώτο πλάνο, αλλά λόγω της εμπλοκής της Παλμέιρας να φαίνεται ότι είναι μία υπόθεση που δεν θα προχωρήσει.

Στην Ιταλία επιμένουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μπει «σφήνα» στις επαφές της Αταλάντα με την Σπέτσια για τη μεταγραφή του Αρκάντιους Ρέτσα. Ο διεθνής Πολωνός φουλ μπακ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την Αταλάντα που θέλει να τον παραχωρήσει καθώς δεν σκέφτεται επέκταση του συμβολαίου του μετά τους δανεισμούς του σε Σπαλ και Κροτόνε, όπου ο 26χρονος άσος τα είχε πάει περίφημα.

Σύμφωνα με σημερινά (26/7) ρεπορτάζ στην Ιταλία οι συζητήσεις ανάμεσα σε Αταλάντα και Σπέτσια είναι προχωρημένες, αλλά τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι έντονο για τον Ρέτσα και ότι γίνεται προσπάθεια από την ελληνική ομάδα να τα βρει με την Αταλάντα και να τον αποκτήσει. Ο ίδιος ο παίκτης είχε προτεραιότητα να παραμείνει στην Ιταλία, αλλά η προοπτική να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο.

Αναμένονται εξελίξεις στη συγκεκριμένη μεταγραφική αναζήτηση του Ολυμπιακού, την ώρα που στην Γκάνα επιμένουν για επαφές με την Τσέλσι προκειμένου να γίνει δανεισμός του Μπάμπα Ραχμάν που είχε παίξει πέρυσι στον ΠΑΟΚ.