Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Ποντένσε και ταλέντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στην εξέλιξη του Ντανιέλ Ποντένσε και στο πόσο σημαντικό είναι για τη δουλειά του να εξελίσσει ταλέντα.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Ποντένσε και ταλέντα

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος προπονητής τα προηγούμενα τρία χρόνια στο μεγάλο λιμάνι κατάφερε να δημιουργήσει μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και το χάρηκε ο κόσμος.

Ακόμη δούλεψε με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιοι από αυτούς εξελίχθηκαν. Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι μία τέτοια περίπτωση, αφού ήταν στην Ελλάδα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Μαρτίνς τον έκανε βασικό στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος εξτρέμ εξελίχθηκε τόσο πολύ που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή στη Γουλβς.

Ο ίδιος ο Ποντένσε παραδέχεται πως μεγάλο ρόλο στην εκτόξευση της καριέρας του έχει παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς και η δουλειά που έκανε μαζί του. Τώρα το όνομα του φιγουράρει στη λίστα της Τότεναμ με τον Νούνο Εσπίριτο να έχει ζητήσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο 51χρονος κόουτς με ένα ποστάρισμα του αναφέρθηκε στο γεγονός πως του αρέσει να εξελίσσει ταλέντα και έφερε ως παράδειγμα τον Ποντένσε. Άλλωστε και τώρα στον Ολυμπιακό δουλεύει με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα με ορισμένους από αυτούς θα παίξει το κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τη Νέφτσι στο Μπακού.

«Αν υπάρχει ένα συναίσθημα που με κάνει να χαμογελάω στο ποδόσφαιρο, είναι το να μπορώ να εξελίσσω νέα ταλέντα. Τί όμορφη διαδρομή, Ποντένσε!», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στο ποστάρισμα του.