Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ για τον μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός: «Φεύγει ο Πικέρες»

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος της Πενιαρόλ, Ιγνάσιο Ρούλιο σε δηλώσεις του, αφού τόνισε πως ο Χοακίν Πικέρες αποχωρεί από την ομάδα.

Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ για τον μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός: «Φεύγει ο Πικέρες»

Ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει όσο πιο άμεσα γίνεται το θέμα του Χοακίν Πικέρες, ο οποίος είναι ο μεγάλος του στόχος για την ενίσχυση του αριστερού άκρο της άμυνας. Τον 23χρονομπακ έχουν ξεχωρίσει οι Πειραιώτες, οι οποίοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να τελειώσουν άμεσα αυτή την υπόθεση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει αισιοδοξία για το αίσιο τέλος της υπόθεσης. Ο Πικέρες φαίνεται να γνωρίζει το ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" και είναι σύμφωνος να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, αλλά οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Πενιαρόλ δεν υπάρχει. Ο πρόεδρος της, ωστόσο, Ιγνάσιο Ρούλιο μίλησε στο Sport890 και τόνισε πως ο Πικέρες αποχωρεί από την ομάδα. «Αυτή τη στιγμή η άλλη αλλαγή που θα έχουμε είναι πως ο Πικέρες αποχωρεί από την ομάδα και θα δούμε τις επόμενες ημέρες το πως θα λυθεί το θέμα του και που θα κλείσει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Πενιαρόλ.

Η αποχώρηση του Πικέρες από την Πενιαρόλ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά το θέμα δεν είναι και τόσο απλό, διότι διατηρεί ένα μεγάλο ποσοστό η Ρίβερ Πλέιτ. Ο παίκτης έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Πενιαρόλ και στον Πειραιά θεωρούν πως θα καταφέρουν άμεσα να τον φέρουν στην Ελλάδα.