Αντώνης Πετρόπουλος: «Φέτος περνάει από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποκάλυψε πως σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Αντώνης Πετρόπουλος: «Φέτος περνάει από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο έμπειρος φορ, Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε αναφορικά με τα επόμενα βήματα που σκέφτεται να ακολουθήσει, για το αν θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του, το πως έφτασε κοντά στη μεταγραφή του σε ΠΑΟΚ και Άρη ενώ σχολίασε την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου στους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για το μέλλον του: «Φέτος περνάει από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο και να αφήσουμε χώρο στα νέα παιδιά να παίξουν. Το βασικό είναι να μπορείς να προσφέρεις, αλλά και το να βοηθήσεις από κάποιο άλλο πόστο. Έχω πράγματα στο μυαλό μου για το ποδόσφαιρο, είναι τρόπος ζωής πλέον, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου».

Αναφορικά με το αν έφτασε κοντά σε ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Είχα έρθει πολύ κοντά στο να πάρω μεταγραφή στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Άρη. Στον ΠΑΟΚ ήταν την περίοδο 2008-09, αν δεν κάνω λάθος που υπήρχε μία ανταλλαγή παικτών. Ενώ δεν κατάφερα να έρθω στη Θεσσαλονίκη και με τον Άρη, η πόλη αποτελεί απωθημένο για εμένα».

Για τον Κούρτιτς: «Είναι παίκτης που αποτελεί μία πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Μία μεταγραφή δεν βγαίνει πάντα, όπως είχε συμβεί και με τον Μπερμπάτοφ, αλλά τώρα ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και άλλα βήματα μπροστά και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις. Το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, φανταστείτε ότι στη δεύτερη κατηγορία τα τηλεοπτικά συμβόλαια είναι της τάξεως των 7-8 εκατομμυρίων, όπως εδώ στην πρώτη κατηγορία στην Ελλάδα».

Ενώ τοποθετήθηκε και για τον Κώστα Μήτρογλου: «Έχει αποδείξει ο Μήτρογλου ότι μπορεί να σκοράρει. Μπορεί σε μία ομάδα να μην βγει, τον δρόμο του θα τον βρει, έχει την ποιότητα και ο Άρης δυναμώνει. Εγώ γνωρίζω και τον κόουτς Μάντζιο και τον Κώστα, γνωρίζουν και οι δύο πως πρέπει να λειτουργήσουν για να βρει ο Κώστας τον καλύτερο του εαυτό».