Πένθος στον ΠΑΝΟΜ, πέθανε ο πρώην αρχηγός της ομάδας Χρήστος Εργαζάκης

Πένθος στον ΠΑΝΟΜ  για τον θάνατο του πρώην αρχηγού της ομάδας, Χρήστου Εργαζάκη, σε ηλικία 47 ετών.

Πένθος στον ΠΑΝΟΜ, πέθανε ο πρώην αρχηγός της ομάδας Χρήστος Εργαζάκης

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κάποιος την βαριά ατμόσφαιρα θλίψης και οδύνης που έχει σκεπάσει τα Μάλια καθώς έφυγε από τη ζωή η ψυχή της πόλης, ο αρχηγός του ΠΑΝΟΜ, το χαμογελαστό παιδί, ο Χρήστος Εργαζάκης!

Σε ηλικία μόλις 47 ετών δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την ραγδαία επιδείνωση του από κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας και μέσα σε λίγες εβδομάδες άφησε την τελευταία του πνοή, αφήνοντας πίσω τα δύο παιδιά του.

Ο «Εργαζής» διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στα Μάλια ενώ συνέδεσε το όνομά του με τον ΠΑΝΟΜ. Ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός παλαιότερα τίμησε τη φανέλα του ΠΑΝΟΜ και μάλιστα το 2004 είχε πανηγυρίσει την μεγαλύτερη επιτυχία, την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Δυναμικός και απροσπέλαστος αμυντικός έπαιζε πάντα με πάθος και δύναμη!

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας παρέμενε πάντα κοντά στον ΠΑΝΟΜ ως μέλος των διοικήσεων, πιστός δίπλα στο σύλλογο και ένθερμος υποστηρικτής όπου και αν αγωνιζόταν η ομάδα.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ Γιάννης Κρητικός στο τελευταίο του αντίο στο Χρήστο Εργαζάκη έγραψε: «Αρχηγός τότε αρχηγός και τώρα. Πάντα ήθελες πρώτη την αγαπημένη σου ομάδα και έτσι πρώτος ,από τα μέλη εκείνης της επιτυχίας έφυγες σήμερα για να μας βλέπεις από ψηλά. Καλό ταξίδι Χρηστάρα και όλοι εμείς σου υποσχόμαστε να σε κάνουμε υπερήφανο για αυτό που αγάπησες».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΕΠΣΗ

«Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Εργαζάκη. Ο εκλιπών υπήρξε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΟΜ και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος των Μαλίων, με τεράστια προσφορά στο σύλλογο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Ο Θεός να τον αναπαύσει...».

πηγή: www.neakriti.gr