Ολυμπιακός: Ξαφνικά κερδίζει έδαφος ο Ενκουντού!

Έντονη φημολογία ότι γίνεται νέα σοβαρή κίνηση για τον Γάλλο εξτρέμ από τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι χαμηλώνουν την υπόθεση Έντουαρντς και διατηρούν τον Ολυμπιακό στο κόλπο για τον Λόπες, τον οποίο οι Τούρκοι στέλνουν στην Μπεσίκτας για να ανοίξει η πόρτα της εξόδου στον... Ενκουντού!

Ολυμπιακός: Ξαφνικά κερδίζει έδαφος ο Ενκουντού!

Από ό,τι δείχνουν τα πράγματα, το θέμα του εξτρέμ έχει πολλά ψωμιά ακόμα. Ο Ολυμπιακός αναζητάει λύσεις από το «πάνω ράφι». Αν ήθελε εδώ και τώρα έναν εξτρέμ, θα μπορούσε να φέρει τον Ντελ Καστίγιο, με τον οποίο τα είχε βρει ουσιαστικά, όπως τα είχε βρει και με τη Ρεν. Ωστόσο ψάχνει έναν εξτρέμ τύπου Παβόν, τύπου Ρόνι Λόπες, τύπου Έντουαρντς, τύπου Ενκουντού!

Δεν γράφουμε τυχαία το όνομα του Ενκουντού, καθώς τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να ασχολείται ξανά πολύ σοβαρά. Όχι φυσικά ότι έπαψε ποτέ να τον απασχολεί ο παίκτης, αλλά τις τελευταίες ώρες σαν να φαίνεται ότι γίνεται μία νέα προσπάθεια ώστε να ψηθεί η Μπεσίκτας να τον παραχωρήσει δανεικό με μία λογική οψιόν αγοράς και όχι με υπερβολικές απαιτήσεις. Ο Ενκουντού, που εξαρχής ήταν από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, βλέπει το μέλλον του στην Κωνσταντινούπολη να είναι δυσοίωνο. Η Μπεσίκτας μιλάει με τους Μπρούμα και Λόπες. Τον Λόπες τον οποίο οι Πορτογάλοι διατηρούν στην ατζέντα του Ολυμπιακού. Φυσικά και ο Λόπες υπάρχει στη λίστα, αρκεί η Σεβίλλη να λογικευτεί με το θέμα της οψιόν αγοράς. Προς το παρόν όμως ο Ενκουντού φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ξανακερδίζει έδαφος. Δεν έχει υπάρξει κάποια σοβαρή εξέλιξη για να πούμε ότι μπορεί να έχουμε νέα μέσα στο Σαββατοκύριακο ή έστω μέχρι το ματς με τη Νέφτσι Μπακού. Ωστόσο η είδηση έχει να κάνει με το ότι χθες σαν να έμοιαζε ότι ο Ενκουντού έχει αρχίσει να ανεβαίνει στην ιεραρχία για τα καλά.

«Στον δρόμο για Πειραιά...»

Στο μεταξύ, χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας aksam.com.tr προχώρησε αρκετά το θέμα του Γάλλου. Είχε τίτλο «στον δρόμο για Πειραιά ο Ενκουντού». Επαναλαμβάνουμε ότι πλέον η Μπεσίκτας κάθεται εδώ και μέρες στο τραπέζι να συζητήσει για τον Ενκουντού και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία νέα προσέγγιση. Αν είναι στον δρόμο για Πειραιά, όπως γράφουν οι γείτονες, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κάπου. Ότι είναι δηλαδή τόσο κοντά στον Ολυμπιακό. Συζητήσεις πάντως γίνονται μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και ο Ενκουντού περιμένει τις εξελίξεις.