Στη αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς ο Παβόν

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κριστιάν Παβόν είναι στην αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς για το φιλικό παιχνίδι με τη Σαρμιέντο ντε Ζουνίν.

Στη αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς ο Παβόν

Ο Κριστιάν Παβόν είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του. Ο Αργεντινός άσος, πάντως παίρνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της Μπόκα Τζούνιορς και υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Ρούσο.

Στη Λατινική Αμερική, πάντως, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, ενώ και ο ίδιος το μυαλό του το έχει στην επόμενη ημέρα. Ο Παβόν ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Μπόκα Τζούνιορς, διότι τις προηγούμενες ημέρες ήταν εκτός.

Ο 25χρονος άσος είναι κανονικά στην αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς για το φιλικό παιχνίδι με τη Σαρμιέντο ντε Ζουνίν. Αυτό το ματς είναι και το τελευταίο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο τεχνικός της Μπόκα πήρε στην αποστολή τον Παβόν και αναμένεται να τον βάλει να παίξει στο φιλικό παιχνίδι που θα είναι πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο στις 13 Ιουλίου για το Κόπα Λιμπεραδόρες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα ο Ρούσο έχει κανονικά στα σχέδια του τον Κριστιάν Παβόν, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής είναι υπό μεταγραφή. Στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να κρατήσει το μυαλό του ποδοσφαιριστή στο κεφάλι του προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.