Τρέχει να προλάβει το... Γκενκ o Ολυμπιακός!

Ποντένσε και Γουίλιαν Αράο σε πρώτο πλάνο στον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να τελειώσουν με τις περιπτώσεις τους προτού «πετάξουν» για το Βέλγιο.

Τρέχει να προλάβει το... Γκενκ o Ολυμπιακός!

Από τη Δευτέρα (9/7) μπαίνουμε σε εβδομάδα εξελίξεων! Αρχικά για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο 22χρονος Πορτογάλος εξτρέμ που τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και έχει περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ίσως το επόμενο διήμερο ανακοινωθεί.

Το «κόλλημα» που έχει προκύψει με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τα χρήματα που αξιώνει να πάρει, είναι ένα θέμα που απ’ ό,τι φαίνεται θα το λύσει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες.

Η δεύτερη περίπτωση που βρίσκεται σε εξέλιξη και την παλεύει ο Ολυμπιακός είναι του Γουίλιαν Αράο. Για τον 26χρονο Βραζιλιάνο χαφ της Φλαμένγκο οι άνθρωποι που χειρίζονται την υπόθεσή του έχουν καταλάβει ότι επιθυμεί να πιάσει λιμάνι, αλλά ακόμη ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο προβάλει αντιστάσεις.

Δεν δείχνει προς το παρόν η Φλαμένγκο διατεθειμένη να πέσει κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός το παλεύει.

Ο στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι να τους έχει και τους δύο στο β’ στάδιο προετοιμασίας στο Βέλγιο. Ο Ποντένσε είναι πιο πιθανός να μπει στο αεροπλάνο την Παρασκευή (13/7) με προορισμό το Γκενκ. Για τον Γουίλιαν Αράο ίσως χρειαστούν μερικές μέρες υπομονή παραπάνω. Δεν θα τον... χαλάσει πάντως τον Μαρτίνς αν ο Βραζιλιάνος ενσωματωθεί την παραπάνω εβδομάδα στο Γκενκ. Αυτό που έχει σημασία για τον Πορτογάλο είναι να αποκτηθεί ο 26χρονος άσος.