Σολδάνο: «Είναι καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Ο Φράνκο Σολδάνο επιστρέφει στον Ολυμπιακό, αφού έληξε ο δανεισμός του στην Μπόκα Τζούνιορς.

Σολδάνο: «Είναι καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο στην Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώθηκε και δεν γίνεται χρήση της οψιόν αγοράς. Έτσι ο ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών τη νέα αγωνιστική περίοδο. Παρόλα αυτά ο ίδιος επιστρέφει στη χώρα μας με σκοπό να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Φράνκο Σολδάνο μίλησε:

Για την εμπειρία του στην Μπόκα Τζούνιορς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Το χάρηκα όσο δεν πάει στην Μπόκα, με την οποία κερδίσαμε δύο τίτλους και φτάσαμε σε δύο ημιτελικούς στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα, πολύ δύσκολα τη βρίσκεις αλλού.

Δεν είναι εύκολο να είσαι παίκτης της Μπόκα, αλλά είναι όμορφο. Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Οι απαιτήσεις των οπαδών της Μπόκα είναι μια… όμορφη πίεση»!

Για τη φημολογία γύρω από το όνομα του: «Δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν, πάντα είχα προτεραιότητα τον αθλητισμό σε σχέση με άλλα πράγματα. Πολλές φορές όταν μεγαλώνεις είναι δύσκολο να μπεις σε κάποιες αγορές. Είναι μία καλή στιγμή να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να δείξω την εμπειρία μου. Δεν θέλω να πάω κάπου και να κάθομαι, θέλω να συνεργαστώ με μία ομάδα που θα με αγγίζει».