Άρης - Χάιντουκ 1-3: Πιο έτοιμοι και πιο εύστοχοι οι Κροάτες (vid)

Ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 1-3 σε φιλικό προετοιμασίας από την Χάιντουκ Σπλιτ.

Άρης - Χάιντουκ 1-3: Πιο έτοιμοι και πιο εύστοχοι οι Κροάτες  (vid)

Μόλις στο 7' η Χάιντουκ άνοιξε το σκορ, ο Λιβάγια εκμεταλλεύτηκε λάθος του Σιαμπάνη και με ψηλοκρεμαστό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 22', έπειτα από ωραία επίθεση του Άρη, ο Ματέο Γκαρσία έδωσε στον Κώστα Χατζηπιρπιρίδη ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε 1-1.

Οι Κροάτες πήραν τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών: Στο 73' ο Ζάιρο με σουτ έκανε το 1-2 για τη Χάιντουκ και στο 78' ο Λούμπισιτς, από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 3-1 για τους Κροάτες

Aξίζει να σημειωθεί πως το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα του Άρη έκανε ο Ιζέτ Χαϊρόβιτς, ενώ εκτός του Κουέστα δεν αγωνίστηκαν οι Σούντγκρεν, Tζέγκο και ο Ντένις.

Οι συνθέσεις:

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Γκάνεα, Ασλανίδης (46' Μπεναλουάν), Δεληζήσης, Ματίγια (70' Χαϊροβιτς), Γκαρσία (46' Σάσα), Μπερτόγλιο (70' Κριμιτζάς), Μπρούνο (62' Μάνος), Μαντσίνι (70' Τσαγκαλίδης), Χατζηπιρπιρίδης (46' Γκάμα).

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ (Γιανς Γκούσταφσον): Χάιντουκ: Πόσαβετς. Σίμιτς,Ελέζ, Ντέλοβα, Τσόλινα,Ατανάσοφ, Βούκοβιτς , Μπιουκ, Σαχίτι, Λιβάγια, Μζακάρ.

Έπαιξαν και οι: Ζάιρο, Διαμαντάκος, Ντιμιτρόφ, Γκριγκάλιτσα, Σκάρισιτς, Γκούιτς, Ντόλτσεκ, Κάλουσιτς, Λούμπισιτς, Κούπελιτς.