Αδάνα Ντεμίρσπορ: Μετά τον Μπελχαντά θέλει και τον Μπρούμα!

Η Αδάνα Ντεμίρσπορ απέκτησε τον Γιουνές Μπελχαντά και έχει βάλει στόχο τον Μπρούμα μετά την απόφαση να μην παραμείνει στον Ολυμπιακό. 

Αδάνα Ντεμίρσπορ: Μετά τον Μπελχαντά θέλει και τον Μπρούμα!

Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει στην Τουρκία η νεοφώτιστη Αδάνα Ντεμίρσπορ, η οποία ανέβηκε ξανά μετά από 26 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει να έχει σοβαρές φιλοδοξίες διάκρισης.

Η συγκεκριμένη ομάδα εμπλέκεται μάλιστα και σε υποθέσεις που αφορούν στον... Ολυμπιακό. Πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά, με τον Μαροκινό να παραμένει τελικά στην Τουρκία παρά τις προτάσεις που είχε από τον Ολυμπιακό την άνοιξη και αργότερα από την Αραβία και την Μονπελιέ. Ενώ τώρα θέλει να πάρει τον Μπρούμα, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ελληνική ομάδα και είναι ξανά υπό παραχώρηση από την Αϊντχόφεν.

Η Ντεμίρσπορ είναι σε επαφές με την πλευρά του Μπρούμα αλλά και με τους Ολλανδούς ώστε να προχωρήσει είτε σε δανεισμό είτε σε αγορά του ακραίου επιθετικού που έχει παίξει και στο παρελθόν στο τουρκικό πρωτάθλημα και δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει παρά το γεγονός ότι η βασική επιθυμία του ήταν να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Κάτι που δεν έγινε λόγω των υψηλών απαιτήσεων της PSV για τη ρήτρα που είχε συμφωνηθεί με την ελληνική ομάδα, η οποία αποφάσισε να κινηθεί σε άλλους στόχους για την ενίσχυση της επίθεσής της.