Από Λίβερπουλ, Πόρτο, Ολυμπιακό στην... Ταϊλάνδη

Ο Αλί Σισοκό συνεχίζει την καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία της Ταϊλάνδης. Και δεν έχουν πάρει και τα χρόνια τον Γάλλο πρώην μπακ του Ολυμπιακού. 

Από Λίβερπουλ, Πόρτο, Ολυμπιακό στην... Ταϊλάνδη

Ένας παίκτης με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσά τους και στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ταϊλάνδης. Και μάλιστα σε κλαμπ που μόλις φέτος εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε αυτή την κατηγορία, τους Λαμπούν Γουόριορς.

Ο Αλί Σισοκό που είχε περάσει για ένα εξάμηνο δανεικός στον Ολυμπιακό από την Λίβερπουλ έκανε μεταγραφή στην Ασία για τα τελευταία χρήματα της καριέρας του, η οποία έχει πάρει εδώ και καιρό την κάτω βόλτα.

Στα 33 χρόνια του, ο Γάλλος αριστερός μπακ με θητεία σε Λίβερπουλ, Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια, Άστον Βίλα και με μεταγραφές πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην πατρίδα του, σε ομάδα τέταρτης κατηγορίας, την Μπλουά.

Ο Σισοκό είχε φορέσει μάλιστα και μία φορά τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας. Τώρα αλλάζει ήπειρο για ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο έστω και σε ομάδα που δεν ανήκει καν στην πρώτη κατηγορία ενός ούτως ή άλλως αδύναμου πρωταθλήματος.