«Γυρίζει ο Ομάρ, μπράβο στον Ολυμπιακό»

Τι αναφέρουν στην Τουρκία ενόψει του φιλικού του Ολυμπιακού με την Γαλατά, με κεντρικό πρόσωπο τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. 

«Γυρίζει ο Ομάρ, μπράβο στον Ολυμπιακό»

Έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και αυτό μπορεί να συνδυαστεί με τον φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατά στα μέσα του Ιούλη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης προς τον παίκτη για τα ευχάριστα νέα.

Ο Νορβηγός μπακ που τραυματίστηκε σοβαρά στα μάτια την προηγούμενη Πρωτοχρονιά από πυροτέχνημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις ΗΠΑ, συνεχίζει τη θεραπεία του και πλησιάζει η στιγμή που θα είναι έτοιμος να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής Sabah, η επιστροφή του Ομάρ στα γήπεδα θα εορταστεί στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας της ελληνικής ομάδας.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι και ο Ολυμπιακός, η προηγούμενη ομάδα του Ομάρ, έχει κάνει ενέργειες ώστε να είναι αφιερωμένος εκείνος ο αγώνας στην επιστροφή του παίκτη μετά τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Μάλιστα προσθέτουν ότι το ματς είναι πιθανό να γίνει με την παρουσία θεατών και τα έσοδα να δοθούν από την ελληνική ομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό.