Ολυμπιακός: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ στο γήπεδο με εισιτήρια διαρκείας ! (vid)

Τι ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Διάθεση του 50% της χωρητικότητας ως βάση για την επιστροφή στην κανονικότητα. Προτροπή για εμβολιασμό όλων των φιλάθλων. 

Ολυμπιακός: ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ στο γήπεδο με εισιτήρια διαρκείας ! (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου της Κώστα Καραπαπά, του διευθυντή επικοινωνίας Νίκου Γαβαλά και του υπεύθυνου διαχείρισης εισιτηρίων Παναγιώτη Μπαντούνα, παρουσίασε τον τρόπο, τις τιμές και όλες τις λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Τονίστηκε ότι διατίθεται από τις 29/6 ποσοστό 50% από τα εισιτήρια διαρκείας που είχαν κυκλοφορήσει την περίοδο 2019-20 κατά την οποία υπήρξε η απόφαση να κλείσουν οι εξέδρες των γηπέδων λόγω της πανδημίας. Δόθηκαν αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες, με βασικό στοιχείο ότι θα υπάρχει προτεραιότητα για τους εμβολιασμένους και ότι θα τηρηθεί όπως πάντα απαρέγκλιτα κάθε πρωτόκολλο υγείας, με βάσης τις αποφάσεις της πολιτείας και της επιτροπής των ειδικών.

Αναφέρθηκε πολλές φορές στη διάρκεια της παρουσίασης η προτροπή για να εμβολιαστεί ο κόσμος, ώστε να γίνει δυνατή σταδιακά η επιστροφή στην κανονικότητα. Και ότι το 50% της διάθεσης για τη νέα σεζόν (σε μια διαδικασία με αρκετές ιδιαιτερότητες, όπως είναι λογικό) θεωρείται ως βάση από τον Ολυμπιακό, τη Σούπερ Λίγκα και όλους όσοι έχουν εργαστεί πάνω σε αυτόν τον τομέα. Από τη στιγμή που στα υπόλοιπα θεάματα ισχύει το ίδιο.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με το σύνθημα «ξανά μαζί» παρουσίασε την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022. Δυστυχώς, η πανδημία δεν επέτρεψε για περισσότερο από ένα χρόνο να υπάρχει φίλαθλος κόσμος στα γήπεδα, ενώ περιορισμοί θα υπάρχουν και φέτος, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αγωνιστικής χρονιάς. Για αυτόν τον λόγο θα διατεθεί το 50% των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2019-2020 θα έχουν σειρά προτεραιότητας στην αγορά μόνο στις θύρες που είχαν ή στις θύρες με αντίστοιχο κόστος και αυστηρά στις συγκεκριμένες ημέρες που αναγράφονται, ενώ δεν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογή θέσης.

Κάθε μέρα θα υπάρχουν δύο συγκεκριμένες θύρες που θα εξυπηρετούνται.

Αναλυτικά: Στις 29/6 θα εξυπηρετηθούν οι παλαιοί κάτοχοι των θυρών 21-22. Στις 30/6 των 11 και 17. Στη 1/7 των 12 και 16. Στις 2/7 των 14 και 15. Στις 5/7 των 1, 2 και 9, στις 6/7 των 8, 19, 20. Στις 7/7 των VVIP, VIP, 33, 24, 25. Στις 8/7 των 3, 4, 7 και στις 9/7 των 5 και 6.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2019-2020, που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζουν από τα 80 € και αφορούν τις θύρες 3-4-5-7 και φτάνουν ως τα 3.200 € στα VVIP.

Για τις θύρες 3 έως 7 δεν θα διατεθούν online τα εισιτήρια, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού. Επίσης, για τη θύρα VIP θα διατεθούν μόνο 50 θέσεις, καθώς οι υπόλοιπες είναι δεσμευμένες από το πρωτόκολλο της UEFA. Οι παλαιοί κάτοχοι διάρκειας VIP θα μπορούν να επιλέξουν θέσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, στις θύρες VVIP ή 33.

Σε αντίθεση με τις περασμένες χρονιές, τα φετινά εισιτήρια διαρκείας που θα τυπωθούν, δεν θα διαθέτουν τη σχετική αποτύπωση barcode και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email.

Στην περίπτωση που εκδοθεί σχετική νομοθεσία βάσει της οποίας θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε ποσοστό μικρότερο του 50%, θα επιλέγονται τυχαία σειρές εναλλάξ και θα αποστέλλονται ανά αγώνα στους κατόχους, νέα εισιτήρια μέσω email. Το ποσοστό των εισιτηρίων διαρκείας σε κάθε αγώνα θα προκύπτει αντιστοίχως από το ποσοστό εισόδου στα γήπεδα ανά θύρα.

Όσοι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δεν παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες λόγω μη επιλογής τους κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, προβλέπεται αναλογική έκπτωση στην επόμενη αγορά εισιτηρίου διαρκείας που θα εκδοθούν για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Για όλα τα Εισιτήρια Διαρκείας θα υπάρχουν μία σειρά από προνόμια και προσφορές. Η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας θα γίνεται με τους παρακάτω δύο τρόπους:

1) Online
Τις εκάστοτε ημερομηνίες για συγκεκριμένες θύρες σύμφωνα με το πρόγραμμα διάθεσης και ώρα έναρξης στις 09:30. Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τα τηλεφωνικά ραντεβού, θα είναι διαθέσιμα online στις 18:30.

2) Από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο 210 48 00 920 την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διάθεσης και θα αποστέλλεται επιβεβαιωτικό sms με την ώρα του ραντεβού.
Θα εξυπηρετούνται μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης ημέρας / θυρών. Το ραντεβού θα ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.
Χωρίς την επίδειξη sms δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων από τα εκδοτήρια.

Δείτε εδώ τα εισιτήρια και τις πληροφορίες