Τέλος καριέρας για τον Πάουλο Μασάδο

Αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του ο Πάουλο Μασάδο στα 35 του. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού συνεχίζει στο προπονητικό τιμ της Λεϊσόες. 

Τέλος καριέρας για τον Πάουλο Μασάδο

Ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκαν από το κοινό του Ολυμπιακού στα δύο χρόνια που έμεινε στην ομάδα, από το 2012 έως το 2014, ήταν ο Πάουλο Μασάδο. Με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο ενώ αγωνίστηκε στο Champions League, διακρίσεις που τον έκαναν να αποκτήσει ξεχωριστή σχέση με την ελληνική ομάδα και το κοινό της.

Ο Μασάδο αποφάσισε να ολοκληρώσει στα 35 του χρόνια την ποδοσφαιρική καριέρα του, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/6) η Λεϊσόες. Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και εκείνη στην οποία είχε παίξει για μία χρονιά ως δανεικός από την Πόρτο το 2007. Θα συνεχίσει να εργάζεται εκεί, ως βοηθός προπονητή στην ομάδα Κ-23 του συλλόγου, αρχίζοντας έτσι μια διαφορετική καριέρα στο ποδόσφαιρο.

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του, εκτός από την Πόρτο και τον Ολυμπιακό, ο Μασάδο αγωνίστηκε στην Γαλλία με την Τουλούζ και την Σεντ Ετιέν, στην Κροατία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά και στην Ινδία. Όπως φυσικά και σε μικρότερες ομάδες της πατρίδας του. Φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας σε έξι αναμετρήσεις.