Κοντά στην ανανέωση με την Ομόνοια ο Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο, που βρέθηκε στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ομόνοια.

Κοντά στην ανανέωση με την Ομόνοια ο Φαμπιάνο

Με τον Ζοσέ Σα να είναι υπό μεταγραφή ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετά και μέχρι ενός σημείου φαινόταν ότι ο Φαμπιάνο ήταν στην κορυφή της λίστας.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πράγματι άρεσε στους πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, στην ουσία από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους είχαν άλλες περιπτώσεις. Στον Ολυμπιακό θέλουν ο αντικαταστάτης του Σα να είναι ισάξιος ή και καλύτερος του. Γι' αυτό και πάντα έψαχναν για κάτι καλύτερο αν και τον Φαμπιάνο τον είχαν πράγματι σε εκτίμηση.

Όσο περνάνε οι ημέρες η περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα υποχωρεί και έχει χάσει αρκετό έδαφος στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Πλέον και ο ίδιος βλέπει ότι δύσκολα θα γίνει η μετακίνηση του στην Ελλάδα και στην ομάδα του Πειραιά και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κύπρο είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Ομόνοια.

Τα ρεπορτάζ στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο Φαμπιάνο έχει σχεδόν αποφασίσει να πει το "ναι" στην πρόταση που του έχουν κάνει οι "πράσινοι" και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα λέγεται ότι η Ομόνοια του έχει προσφέρει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Πάντως να σημειώσουμε ότι και οι πρωταθλητές Κύπρου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελαν να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή τους.