Επίσημο: Στη Ρεμς ο Όσκαρ Γκαρθία

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρεμς. 

Επίσημο: Στη Ρεμς ο Όσκαρ Γκαρθία

Ήταν κάτι συμφωνημένο από τον περασμένο Απρίλιο και πλέον πήρε επίσημη μορφή με την ανακοίνωση από την Ρεμς. Νέος προπονητής της γαλλικής ομάδας που τερμάτισε πέρυσι στην 14η θέση της Ligue 1 είναι ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος είχε περάσει για μερικούς μήνες από το ελληνικό πρωτάθλημα, στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο 48χρονος Ισπανός αντικαθιστά τον Νταβίντ Γκιόν που ήταν για τέσσερα χρόνια προπονητής στη Ρεμς και φιλοδοξεί να έχει επιτυχημένη πορεία και να μείνει για αρκετό καιρό στον πάγκο της γαλλικής ομάδας. Το συμβόλαιο που υπέγραψε έχει ισχύ έως το 2024.

Ο Γκαρσία που είχε αντικαταστήσει τον Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό τον χειμώνα της σεζόν 2017-18, αλλά δεν είχε καταφέρει να μακροημερεύσει στον Πειραιά και έφυγε λίγους μήνες αργότερα πριν από το τέλος της περιόδου, δούλεψε στη συνέχεια για ένα χρόνο στη Θέλτα Βίγκο απ' όπου απομακρύνθηκε το Νοέμβριο του 2020. Έκτοτε δεν συνεργάστηκε με κάποιο κλαμπ μέχρι τη συμφωνία του με την Ρεμς, με την οποία αρχίζει προετοιμασία ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, έχω μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να πάμε ψηλά. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες όπως έκανα στην Μπαρτσελόνα και την Σάλτσμπουργκ και να τους βλέπω να παίζουν στο Champions League», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκαρθία.