«Επιμένει για Ενκουντού ο Ολυμπιακός»

Νέα ρεπορτάζ στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παραμένει βασικός υποψήφιος για τη συνέχεια της καριέρας του Κέβιν Ενκουντού

«Επιμένει για Ενκουντού ο Ολυμπιακός»

Δεν είναι κάτι νέο. Ο Κέβιν Ενκουντού αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης, με τον Γάλλο εξτρέμ της Μπεσίκτας να είναι εν αναμονή των αποφάσεων της ομάδας του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Όπως είχαμε αναφέρει ξανά, η διάθεση του Ενκουντού να παραμείνει στην Μπεσίκτας δεν είναι τόσο έντονη και οι εξελίξεις μπορεί να είναι διαφορετικές στις αρχές του επόμενου μήνα, όταν θα ολοκληρωθεί το μεταγραφικό πλάνο της τουρκικής ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ και θα λάβει μέρος απευθείας στους ομίλους του Champions League.

Σήμερα (22/6) υπάρχουν ρεπορτάζ στην Τουρκία που αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός περιμένει για τον Ενκουντού. Και ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υπομονή προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του παίκτη, για τον οποίο υπάρχει θερμή αποδοχή από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη σε όσα γνωρίζαμε, αλλά όσο ο Ολυμπιακός δεν προχωρά σε απόκτηση άλλου έμπειρου winger για τη θέση του Μπρούμα, τόσο ο Ενκουντού θα παραμένει βασικός υποψήφιος.