Ολυμπιακός: Φιλικό 1-1 η Νέφτσι Μπακού

Ισόπαλη 1-1 με την Ολύμπια Λιουμπλιάνα αναδείχθηκε η Νέφτσι Μπακού, υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Ολυμπιακός: Φιλικό 1-1 η Νέφτσι Μπακού

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της στη Σλοβενία έδωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/6) η Νέφτσι Μπακού, με ισόπαλο 1-1 εναντίον της Ολύμπια Λιουμπλιάνα.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση και αρκετές αδυναμίες στην άμυνα. Ενώ γενικά φάνηκε σκληρή στο παιχνίδι της, καθώς αν και φιλικό τρεις παίκτες της είδαν την κίτρινη κάρτα.

Το γκολ της Νέφτι πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ της, Ναμίκ Αλασκάροφ μόλις στο 2΄, αλλά στην αμέσως επόμενη επίθεση οι Σλοβένοι ισοφάρισαν. Ενώ είχαν καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, ανάμεσά τους και δοκάρι.

Στο παιχνίδι ο Σαμίρ Αμπάσοφ χρησιμοποίησε τους περισσότερους παίκτες που έχει στη διάθεσή τους, ενώ έπαιξαν προς το τέλος και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο Μέτζα και ο Χαραμπίζ.

Το επόμενο φιλικό της Νέφτσι είναι στις 25/6 με αντίπαλο την ουγγρική Φέχερβαρ, ενώ η προετοιμασία πριν από τους αγώνες της με την Ντιναμό Τιφλίδας θα ολοκληρωθεί στις 29/6 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.