Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αγκιμπού Καμαρά

Έφτασε στην Αθήνα ο Αγκιμπού Καμαρά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά... πρόλαβε τον Πιερ Κουντέ! Ο νεαρός άσος από την Γουινέα έφτασε στην Αθήνα την Δευτέρα (21/6) και θα ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό καθώς πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ.

Ο 20χρονος εξτρέμ τα έχει βρει εδώ και καιρό με την ελληνική ομάδα, η οποία κατάφερε να τον πείσει να αφήσει την πρωταθλήτρια Γαλλίας Λιλ (που τον πίεζε για να υπογράψει νέο συμβόλαιο) και να συνεχίσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το αρχικό πλάνο είναι να χρησιμοποιηθεί ο Καμαρά με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού για να πάρει παιχνίδια, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον δει στην προετοιμασία και εάν το κρίνει να του δώσει πολύ πιο άμεσα την ευκαιρία και χρόνο συμμετοχής.

Ο Αγκιμπού έχει παίξει ένα επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λιλ και έχει σκοράρει ενώ πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική εθνική ομάδα της Γουινέας. Άλλη μια μεγάλη επένδυση για τον Ολυμπιακό από τη συγκεκριμένη χώρα, καθώς φέτος έχει αποκτήσει και τον 18χρονο επιθετικό Αλγκασίμ Μπα.