Λούκας Περέιρα: Πέθανε ο πρώην παίκτης του Εθνικού

Πέθανε σε ηλικία 39 ετών ο Λούκας Περέιρα, ο οποίος τη σεζόν 2010-11 είχε παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα του Εθνικού.

Λούκας Περέιρα: Πέθανε ο πρώην παίκτης του Εθνικού

Σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο Βραζιλιάνος Λούκας Περέιρα, ο οποίος για μία χρονιά (2010-11) είχε περάσει από την Ελλάδα και είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Εθνικού.

Η Πόντε Πρέτα ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Λούκας Περέιρα, ο οποίος πέρασε και από τον Εθνικό Πειραιά τη σεζόν 2010-11. Ο Περέιρα είχε διαγωνιστεί πρόσφατα με κορονοϊό.

Ο Λούκας Περέιρα πέρασε και από την Ελλάδα, καθώς φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά τη σεζόν 2010-11. Σκόραρε 6 γκολ σε 17 συμμετοχές στη Football League και 1 σε 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στη Βραζιλία του αγωνίστηκε στις Πόντε Πρέτα, Πορτουγκέζα, Σάο Καετάνο, Βίλα Ρίο, Ντούκε ντε Κασίας, Μετροπολιτάνο και Αμέρικα. Στη Γαλλία φόρεσε τη φανέλα της Αζαξιό, στη Νότια Κορέα της Σουβόν και στο Κατάρ της Αλ Μαρχίγια.

Μετά τον Εθνικό επέστρεψε στην πατρίδα του και έπαιξε αρχικά στην Μετροπολιτάνο και έκλεισε την καριέρα του στην Αμέρικα. Η Πόντε Πρέτα ήταν η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του και ο σύλλογος που ανακοίνωσε τον θάνατό του.