Η προετοιμασία του Φορτούνη, ο γάμος και ο διάδοχος (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό με στόχο η νέα σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη. Ο γάμος με την Ιωάννα και η γέννηση του παιδιού του στο τέλος του μήνα.

Η προετοιμασία του Φορτούνη, ο γάμος και ο διάδοχος (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει στο τέλος του μήνα τα χαρμόσυνα νέα. Συγκεκριμένα η σύζυγος του Ιωάννα Καραταχιά (παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου με πολιτικό γάμο) θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα τους.

Το ζεύγος Φορτούνη περιμένει τον γιο τους με τον Έλληνα διεθνή, πάντως την Παρασκευή 25 Ιουνίου να αναχωρεί με την αποστολή του Ολυμπιακού για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Κώστας και η Ιωάννα είναι μαζί τρία χρόνια και σε λίγες ημέρες η οικογένεια τους θα μεγαλώσει. Στις αρχές του μήνα παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Καλαμπάκας, αλλά σε ένα χρόνο θα γίνει και ο θρησκευτικός τους γάμος.

Η 30χρονη δασκάλα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην Καλαμπάκα και μαζί θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους. Κουμπάροι του θρησκευτικού τους γάμου θα είναι παιδικοί φίλοι του ζευγαριού.

Η Ιωάννα, πάντως έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα του Κώστα, καθώς τα τελευταία χρόνια στέκεται συνεχώς δίπλα του και ειδικά την περίοδο που είχε τραυματιστεί σοβαρά και είχε μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για έξι μήνες.

Δείτε και φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο που έκαναν ο Κώστας και η Ιωάννα…