Τάσος Αυλωνίτης για Άρη: «Πέρσι υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση»

Ο κεντρικός αμυντικός Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για το φλερτ με τον Άρη αλλά και την παρουσία της Ιταλίας στο Euro.

Τάσος Αυλωνίτης για Άρη: «Πέρσι υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση»

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε στο Metropolis για την κλήρωση του Άρη με την Αστάνα, για την παρουσία της εθνικής Ιταλίας στο Euro αλλά και το φλερτ με τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης.

«Όσον αφορά τον Άρη, σε αυτά τα παιχνίδια, ειδικά αν δεν είσαι αουτσάιντερ, είσαι με το μαχαίρι στα δόντια και συνήθως αυτό βγαίνει σε καλό», είπε για την κλήρωση του Άρη με την Αστάνα ενώ στη συνέχεια τόνισε για τον εαυτό του: «Είμαι στην Ελλάδα και σε λίγες μέρες ξεκινάω διακοπές. Βρίσκομαι στην Άσκολι. Έχω συμβόλαιο.

Λόγω Euro όλα έχουν νεκρώσει μεταγραφικά, όλα θα κινηθούν μετά την διοργάνωση. Με έχει κουράσει η ξενιτιά. Έχουν διαφορετική νοοτροπία από εμάς. Αν είχα μία καλή ευκαιρία να γυρίσω θα το έκανα. Αλλά δεν υπάρχει κάτι τώρα στα σκαριά».

Για το «φλερτ» με τον Άρη σημείωσε: «Αυτή είναι η αλήθεια, ειδικά παλαιότερα. Πέρσι υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έγινε ποτέ πρόταση. Δεν ξέρω τον λόγο, φέτος δεν ακούστηκε κάτι, εγώ απλά διαβάζω τις φήμες».

Για τους Τζέγκο και Σάκιτς: «Ο Τζέγκο είναι ένα πολυεργαλείο, αθόρυβος και πολύ ουσιαστικός. Ο Σάκιτς μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά, θα δώσει και την ψυχή του. Παλαιότερα τον έβαζε ο Κάναντι και χαφ, man to man πάνω στον Φορτούνη γιατί είναι σκληροτράχηλος αμυντικά».

Για την πορεία της εθνικής Ιταλίας στο Euro: «Η εθνική είναι πάνω απ' όλες τις ομάδες. Στην Ιταλία συζητούν όλοι για την εθνική, το θεωρούν τιμή να παίζουν για τα χρώματα της Ιταλίας. Είναι δεμένο σύνολο και μέχρι στιγμής το έχει δείξει με δύο νίκες με 3-0. Ο Μαντσίνι πρέπει να πάρει τα εύσημα, τα έχει πάει εξαιρετικά και στα προκριματικά και στην τελική φάση.

Με χαμηλό προφίλ, δεν ακούω φράσεις όπως «πάμε να το πάρουμε». Βασίζεται στο σύνολο. Ο Κιέζα είναι στον πάγκο, παίκτης της Γιουβέντους και παίζουν ποδοσφαιριστές της Σασουόλο. Το σύνολο είναι πάνω από κάθε παίκτη, ανεξάρτητα σε ποια ομάδα παίζει. Στο γήπεδο, βλέπετε, είναι λίρα εκατό».