Τούρκος διεθνής για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Στην Τουρκία παρουσιάζουν ως στόχο των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού τον διεθνή Τούρκο «μπαλαντέρ» Γιουνούς Μάλι. 

Τούρκος διεθνής για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Μεταγραφικό ρεπορτάζ που εμπλέκει ελληνικές ομάδες στην Τουρκία. Με πρωταγωνιστή τον διεθνή (25 συμμετοχές, ένα γκολ) Τούρκο μεσοεπιθετικό Γιουνούς Μάλι, ο οποίος έπειτα από θητεία στην Μπουντεσλίγκα πήγε τον περασμένο χειμώνα στην Τραμπζονσπόρ αλλά τώρα είναι υπό παραχώρηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Τουρκία, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ενδιαφερθεί (ή τους έχει προταθεί) για τον 29χρονο άσο, ο οποίος έμεινε πίσω από τον Τάσο Μπακασέτα στο δεύτερο μισό του τουρκικού πρωταθλήματος στις επιλογές του προπονητή του, ενώ με την έλευση του Χάμσικ θεωρεί ότι δεν θα έχει τις συμμετοχές που θέλει.

Οι Τούρκοι λένε ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν πιθανότητες για τον παίκτη, ενώ ο Παναθηναϊκός λιγότερες καθώς το συμβόλαιό του είναι μεγάλο. Ο Μάλι έχει γεννηθεί στην Γερμανία και ήταν διεθνής με όλες τις «μικρές» γερμανικές εθνικές ομάδες, ενώ στη συνέχεια επέλεξε την εθνική Τουρκίας. Στην Γερμανία έπαιξε με Γκλάντμπαχ, Μάινζ, Βόλφσμπουργκ, Ουνιόν Βερολίνου ενώ στην Τουρκία λένε ότι ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει παλιότερα να τον αποκτήσει από την Βόλφσμπουργκ χωρίς επιτυχία.

Φέτος με την Τραμπζονσπόρ είχε 13 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει, ενώ στην εθνική Τουρκίας έχει να κληθεί εδώ και δύο χρόνια. Από πλευράς Ολυμπιακού δεν προκύπτει ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.