Ολυμπιακός: Έφυγε ο Χόντα από τη Νέφτσι

Επίσημο αντίο από τη Νέφτσι Μπακού στον Κεϊσούκε Χόντα. Έμεινε για λίγους μήνες στην υποψήφια αντίπαλο του Ολυμπιακού ο Ιάπωνας σταρ.

Ολυμπιακός: Έφυγε ο Χόντα από τη Νέφτσι

Οριστική είναι η απόφαση της Νέφτσι Μπακού να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Κεϊσούκε Χόντα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν έπειτα από λίγους μήνες στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ιάπωνας άσος με τις 98 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της χώρας του και την τριετή θητεία στη Μίλαν, δεν θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού εφόσον η Νέφτσι αποκλείσει την Ντιναμό Τιφλίδας και αναμετρηθεί με τους πρωταθλητές Ελλάδας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 35χρονος Χόντα πήγε στο Αζερμπαϊτζάν τον περασμένο Μάρτιο και αγωνίστηκε σε επτά αναμετρήσεις της Νέφτσι σημειώνοντας δύο γκολ και έχοντας προσφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

«Το συμβόλαιο της Νέφτσι με τον μεγάλο πρωταγωνιστή Κεϊσούκε Χόντα έληξε. Ευχαριστούμε τον παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα ποδοσφαιριστή για τη συνεργασία του και του ευχόμαστε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που μπορεί να τεθεί αντιμέτωπη στο τέλος του προσεχούς μήνα με τον Ολυμπιακό.