Αλαλούμ στην Τουρκία με Ονιεκούρου και Ολυμπιακό

Ένας χαμός γίνεται και σήμερα (16/6) στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ποδοσφαιριστή.

Αλαλούμ στην Τουρκία με Ονιεκούρου και Ολυμπιακό

Γι' ακόμα μία ημέρα στην Τουρκία έχουμε καταιγισμό δημοσιευμάτων για τον Χένρι Ονιεκούρου και τον Ολυμπιακό. Ο Νιγηριανός εξτρέμ πέρσι ήταν μεγάλος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας και βρίσκεται στη λίστα τους για τα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με τους Τούρκους οι Πειραιώτες έχουν κάνει επίσημη πρόταση στη Μονακό ύψους 4,5 εκατ. ευρώ και 1 εκατ. ευρώ το χρόνο στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Μάλιστα όπως έγραφαν στη γειτονική χώρα ο ποδοσφαιριστής απέρριψε αυτή την πρόταση.

Άλλα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Γαλατασαράι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Μονακό προκειμένου να τα βρει μαζί της και να προχωρήσει στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στη Γαλατά και βασικά εκείνο που τον "καίει" περισσότερο είναι να μείνει στην Κωνσταντινούπολη.

Τι ισχύει απ' όλα αυτά; Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Χένρι Ονιεκούρου θέλει να μείνει στην Πόλη. Όλα τα υπόλοιπα απέχουν από την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει σε αυτά τα λεφτά για τον Νιγηριανό, ενώ και η Γαλατασαράι προς το παρόν δεν έχει κινηθεί για να τον κάνει δικό της.