Ολυμπιακός: «Κατασκοπεία» στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη Νέφτσι Μπακού στην Αυστρία, καθώς θα προετοιμαστούν στην ίδια χώρα. 

Ολυμπιακός: «Κατασκοπεία» στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στη β΄προκριματική φάση του Champions League τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στην Ντιναμό Τιφλίδας και τη Νέφτσι Μπακού. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 6/7 Ιουλίου και μία εβδομάδα αργότερα και όποια επικρατήσει θα παίξει με τον Ολυμπιακό (20 ή 21/7 και 27 ή 28/7).

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν σίγουρα αυτά τα δύο ματς, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν την πορεία της Ντιναμό στο εν εξελίξει πρωτάθλημα της Γεωργίας (βρίσκεται στη 18η αγωνιστική και η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού διεκδικεί τον τίτλο από την Μπατούμι).

Πιο δύσκολη θεωρητικά θα ήταν η «κατασκοπεία» της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν καθώς το πρωτάθλημα εκεί ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα με πρωταθλήτρια τη Νέφτσι (με γκολ στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα, με την Καραμπάγκ). Όμως η Νέφτσι έχει επιλέξει να κάνει την προετοιμασία της φέτος στην Αυστρία, όπως και ο Ολυμπιακός! Θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο του Λέονγκανγκ και μάλιστα την Κυριακή (20/6) θα δώσει φιλικό αγώνα με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Ολυμπιακός θα πάει λίγο αργότερα στην Αυστρία, αλλά οι δύο αποστολές θα «συμπέσουν» χρονικά. Και θα έχει την ευκαιρία η μία να δει κάποια φιλικά της άλλης. Μάλιστα η Νέφτσι έχει κλείσει φιλικό για τις 30 Ιουνίου με την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Και θα ανακοινώσει κι άλλα, συνεπώς για το σταφ του Μαρτίνς θα είναι εύκολο να δουν από κοντά την ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσουν λίγες εβδομάδες αργότερα στα προκριματικά του Champions League.