Τα νέα πρόσωπα και οι απόντες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού

Ραντεβού στο γήπεδο είχαν την Τετάρτη (16/6) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει της προετοιμασίας για την σεζόν 2021-22. Ποια ήταν τα νέα πρόσωπα στου Ρέντη.

Τα νέα πρόσωπα και οι απόντες από την «πρώτη» του Ολυμπιακού

Με τους Τικίνιο και Αλγκασίμ Μπα έγινε σήμερα (16/6) η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος έκανε προπονήσεις μόνος του την τελευταία εβδομάδα και σήμερα είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιους εκ των νέων συμπαικτών του. Από την άλλη, ο 18χρονος επιθετικός από τη Γουϊνέα θα περάσει από... κόσκινο στις πρώτες προπονήσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ανάψει εν συνεχεία πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα. Πάντως πιθανολογείται ότι το ξεκίνημά του με τα ερυθρόλευκα θα είναι με την ομάδα Β'.

Από 'κει και πέρα, παρών στου Ρέντη ήταν και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, τον οποίο υπολογίζει ο Πορτογάλος προπονητής και ενόψει της νέας σεζόν!

Γήπεδο "πάτησε" και ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε πρόσφατα στη μέση.

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψουν στου Ρέντη οι Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τζολάκης, Σουρλής, Ελ Αραμπί, Σισέ, Ντρέγκερ και Κρίστινσον που λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, πήραν παραπάνω ημέρες άδειας.

Όλοι τους θα αναχωρήσουν για την Αυστρία στις 25 Ιουνίου, όπου ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα δώσει έξι φιλικά παιχνίδια.