Θα το παλέψει ο Πέπε

Σοβαρό κριτήριο για την παραμονή του Πέπε στον Ολυμπιακό είναι τα φιλικά της Αυστρίας. Τον περιμένει ο Μαρτίνς.

Θα το παλέψει ο Πέπε

Το πρώτο πέρασμα του Πέπε από τον Ολυμπιακό δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που προερχόταν από δύο πολύ καλές χρονιές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βιτόρια Γκιμαράες.

Ο 24χρονος μέσος που αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και κόστισε αρκετά χρήματα είχε από την αρχή έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει στον Πέπε και περιμένει περισσότερα πράγματα στη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει. Με σημαντικό κριτήριο για τις εξελίξεις σχετικά με τον παίκτη την παρουσία του στην προετοιμασία και στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους στα οποία θα χρησιμοποιηθεί.

Πηγαίνοντας δανεικός στην Φαμαλικάο στα μέσα της σεζόν, ο Πέπε έγινε αμέσως βασικός και... αναντικατάστατος. Ξέροντας καλά το πρωτάθλημα της χώρας του δεν είχε πρόβλημα εγκλιματισμού, έκανε 18 συμμετοχές με τη συγκεκριμένη ομάδα και τη βοήθησε πολύ για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σίγουρα οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ διαφορετικές, αλλά ο Πορτογάλος μέσος θα προσπαθήσει αυτή τη φορά να φανεί αντάξιος των προσδοκιών, να δικαιώσει τον προπονητή του και να κερδίσει θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών. Διαφορετικά θα αναζητηθεί ομάδα, προφανώς πια για πώληση.