Κατέρρευσε σε γήπεδο της Χαλκιδικής 14χρονος ποδοσφαιριστής (vid)

Την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν θυμίζει περιστατικό που σημειώθηκε στη Χαλκιδική με πρωταγωνιστή έναν 14χρονο ποδοσφαιριστή.

Κατέρρευσε σε γήπεδο της Χαλκιδικής 14χρονος ποδοσφαιριστής (vid)

Περιστατικό που θυμίζει την περίπτωση του Κρίστιαν Έρικσεν έχει σημειωθεί στα Μουδανιά της Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου νοσηλεύεται 14χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατέρρευσε για τη διάρκεια της προπόνησης σε γήπεδο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Ο μικρός συμμετείχε σε προπόνηση της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο Μουδανιών.

Η κατάσταση του 14χρονου είναι σταθερή και παρακολουθείται από γιατρούς της μονάδας και από καρδιολόγο. Άνθρωποι της ακαδημίας μίλησε στο xalkidikipolitiki.com και είπαν: «Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί».

Ο πρόεδρος της ομάδας έχει δηλώσει ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο περίπου μισή ώρα.