Στη λίστα της Ατλέτικο ο Σα

Η Ατλέτικο ψάχνει για τερματοφύλακα και στη λίστα της έχει τον Ζοσέ Σα, με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να παραμένει βασικός υποψήφιος για την Γουλβς.

Στη λίστα της Ατλέτικο ο Σα

Επανέρχεται στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ζοσέ Σα, καθώς η ισπανική ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Με τον Πορτογάλο του Ολυμπιακού να είναι ψηλά στη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Κροάτης Ίβο Γκρμπιτς που είναι στη σκιά του Γιαν Όμπλακ έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει προκειμένου να παίξει κάπου βασικός. Με την Ατλέτικο να έχει μόνο τον Σλοβένο πλέον και να ψάχνει για άλλες περιπτώσεις, καθώς και ο Όμπλακ είναι στο στόχαστρο πολλών μεγάλων ομάδων (η Γιουνάιτεντ έχει κάνει και πρόταση) και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Σιμεόνε έχει πρώτο στόχο τον Λόπεθ της Ρόμα που μπορεί να φύγει από τη στιγμή που ο Μουρίνιο θέλει να πάρει στην Ρώμη τον Ρουί Πατρίτσιο για βασικό. Κι η Ατλέτικο είναι μια καλή επιλογή για τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Από κει και πέρα έγινε επαφή με τον Μπουφόν που δεν προχώρησε, υπάρχει η περίπτωση του Τσέχου Τόμας Βάτσλικ της Σεβίλλης (έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό!) και οι Ισπανοί θεωρούν πολύ δυνατή την υποψηφιότητα του Σα, τον οποίο η Ατλέτικο ήθελε και πέρυσι.

Ο Πορτογάλος πάντως παραμένει βασικός στόχος της Γουλβς σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η πώληση του Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα. Μπορεί να γίνει απίστευτο «ντόμινο» με τους γκολκίπερ, δηλαδή, στη φετινή μεταγραφική περίοδο.