«Έξαλλος ο Τερίμ για Ονιεκούρου, επιμένει ο Ολυμπιακός»

Στην Τουρκία αποκαλύπτουν ότι ο Φατίχ Τερίμ είναι δυσαρεστημένος που η Γαλατά δεν αγόρασε τον Χένρι Ονιεκούρου και θεωρούν φαβορί για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό. 

«Έξαλλος ο Τερίμ για Ονιεκούρου, επιμένει ο Ολυμπιακός»

Η προθεσμία για το δικαίωμα της Γαλατά να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Χένρι Ονιεκούρου από την Μονακό παρήλθε το Σάββατο (12/6) και στην Τουρκία υπάρχουν σήμερα (13/6) ρεπορτάζ σχετικά με έντονη δυσαρέσκεια του Φατίχ Τερίμ, καθώς ο προπονητής της ομάδας ήθελε να κρατήσει τον Νιγηριανό εξτρέμ στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Η Γαλατά δεν έδωσε τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ στην Μονακό, νέος δανεισμός (για... τρίτη φορά) αποκλείεται να γίνει και ο Ολυμπιακός που έχει ψηλά στη λίστα του τον συγκεκριμένο παίκτη βρίσκεται ενώπιον εξελίξεων.

Στην Τουρκία θεωρούν φαβορί την ελληνική ομάδα για τον Ονιεκούρου και κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές με την Μονακό, για δανεισμό ή αγορά του ποδοσφαιριστή. Η προτεραιότητα του παίκτη είναι ως γνωστόν να παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από Φενέρ, Μπεσίκτας ή Μπασάκ. Η ομάδα που έχει εμπλακεί εμμέσως είναι η Τραμπζονσπόρ, καθώς η Μονακό ενδιαφέρεται για τον διεθνή Τούρκο γκολκίπερ της, τον Τσακίρ, με σκοπό να προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Ονιεκούρου.

Είναι μια υπόθεση για την οποία ο Ολυμπιακός «δουλεύει» εδώ και καιρό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, πολύ σύντομα να υπάρξει είτε θετική είτε αρνητική...