«Μπλέκουν» Ολυμπιακό με Ουνάς, θέλει να μείνει στη Νάπολι

Ο Αλγερινός Αντάμ Ουνάς φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά ο διεθνής εξτρέμ περιμένει τις ευκαιρίες του στη Νάπολι του Σπαλέτι. 

«Μπλέκουν» Ολυμπιακό με Ουνάς, θέλει να μείνει στη Νάπολι

Ο Αντάμ Ουνάς πήγε στη Νάπολι το 2017 από την Μπορντό αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ιταλική ομάδα, παρά τις αλλαγές των προπονητών της. Ο διεθνής (14 φορές) Αλγερινός εξτρέμ φέρεται σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ να απασχολεί τον Ολυμπιακό ή να έχει προταθεί στην ελληνική ομάδα εν μέσω των επαφών για τον Καμαρά, ενώ για την απόκτησή του έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες του Καμπιονάτο, κυρίως η Σαμπντόρια (αλλά και η Μπολόνια με την Έμπολι).

Ο Ουνάς είναι ένας παίκτης που ξέρουν καλά στον Ολυμπιακό, από τη θητεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπως και από τους δανεισμούς του σε Κάλιαρι και Κροτόνε. Είναι ένας καλός εξτρέμ που φέτος είχε 25 συμμετοχές στη Serie A και στο Κύπελλο, με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης που έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νάπολι περιμένει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Θέλει την ευκαιρία του με το νέο τεχνικό της ομάδας στην οποία ανήκει, κάτι που δεν συνέβη με τον Σάρι ή τον Αντσελότι παλιότερα. Και επιθυμεί στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας ότι αξίζει να μείνει στη Νάπολι, άρα δεν πρόκειται να βιαστεί για τις αποφάσεις του. Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κανένα ενδιαφέρον, ενώ δεν υπάρχει και πολύς χρόνος στον προγραμματισμό για να περιμένουν κανέναν παίκτη για πολύ...