Ποντάρουν σε Μπουανγκά για Σισέ!

Ελπίζει ακόμη η Σεντ Ετιέν για τον Παπέ Σισέ με αφορμή το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπουανγκά.

Ποντάρουν σε Μπουανγκά για Σισέ!

Είναι γνωστό ότι η Σεντ Ετιέν θα ήθελε να κρατήσει στο δυναμικό της για τη νέα σεζόν τον Παπέ Σισέ μετά την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού στο διάστημα του δανεισμού του από την ελληνική στη γαλλική ομάδα. Είναι επίσης γνωστό ότι οι «στεφανουά» δεν μπορούν να καλύψουν τη ρήτρα των 13 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ο Ολυμπιακός για τον ποδοσφαιριστή του, αλλά ούτε καν και να πλησιάσουν αυτό το ποσό από τη στιγμή που στην Γαλλία υπάρχει πολύ μεγάλη οικονομική στενότητα στις ομάδες λόγω των προβλημάτων από την πανδημία, όπως επίσης και από τα πολλά χαμένα χρήματα εξ΄αιτίας των συμφωνιών που ναυάγησαν με κανάλια σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ligue 1.

Ο Κλοντ Πιέλ, πάντως, σύμφωνα με σημερινά (12/6) ρεπορτάζ στην Γαλλία ελπίζει ακόμη για τον Σισέ. Κι αυτό λόγω του Ντενίς Μπουανγκά, του Γκαμπονέζου εξτρέμ που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και είναι από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί για την ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις.

Οι Γάλλοι θεωρούν ότι οι καλές σχέσεις που έχουν οι δύο ομάδες μπορεί να φέρουν εξελίξεις τόσο με τη μετακίνηση του Μπουανγκά στον Ολυμπιακό όσο και με την παραμονή (με νέο δανεισμό για έξι μήνες, γράφουν χαρακτηριστικά) του Σισέ στην Σεντ Ετιέν.