«Δίνει 15 εκ. η Νάπολι για Καμαρά, ζητάει 20 εκ. ο Ολυμπιακός»

Λεπτομέρειες από την Tuttosport για το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Μαντί Καμαρά και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. 

«Δίνει 15 εκ. η Νάπολι για Καμαρά, ζητάει 20 εκ. ο Ολυμπιακός»

Η Νάπολι έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο σύμφωνα με σενάρια που εδώ και καιρό έχουν κυκλοφορήσει τον Μαντί Καμαρά, καθώς θεωρεί τον Αφρικανό μέσο του Ολυμπιακού ως εξαιρετική λύση προκειμένου να αντικατασταθεί ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο Γάλλος άσος της που ανήκει στην Τσέλσι και θα επιστρέψει στο Λονδίνο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία, στο σημερινό (12/6) φύλλο της Tuttosport, η Νάπολι έχει επιλέξει ως στόχο τον παίκτη του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στην ελληνική ομάδα, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ. Οι Ιταλοί λένε ότι θα προκύψουν διαπραγματεύσεις και ότι μπορεί να υπάρξει θετικά κατάληξη στις επαφές των ιδιοκτητών των δύο ομάδων, του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και στου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με τη φημολογία για τον Κώστα Μανωλά και τα περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό, σενάριο που αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να υλοποιηθεί. Δεν σχετίζεται, δηλαδή, το θέμα Νάπολι-Καμαρά με αυτό του Μανωλά. Τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά κάτι τέτοιο.