Προπονητής στον Ολυμπιακό Β' ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Στον Αριέλ Ιμπαγάσα έδωσε η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας το τιμόνι του Ολυμπιακού Β'.

Προπονητής στον Ολυμπιακό Β' ο Αριέλ Ιμπαγάσα

Εδώ και πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός είχε θέσει το θέμα της δημιουργίας Β' ομάδας που θα έπαιζε στην κατώτερη κατηγορία. Τελικά αυτό παίρνει σάρκα και οστά από την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους Πειραιώτες να βρίσκουν σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τάχθηκε υπέρ του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Έτσι από τη νέα σεζόν στη Super League 2 θα αγωνίζονται και οι θυγατρικές των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία προσπάθεια που η πλειοψηφία του κόσμου την έχει δει με θετικό μάτι, αφού γίνεται προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό διατρανώνει ότι είναι έτοιμος να ξεκινήσει από τη Super League 2 και η Β' ομάδα είναι σχεδόν στημένη. Οι Πειραιώτες είχαν διάφορες σκέψεις για τον προπονητή που θα αναλάμβανε τα ηνία της. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν μία σκέψη, αλλά τελικά θα παραμείνει στην Κ19 και τη Β' ομάδα θα την αναλάβει ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που επίσης ήταν υποψήφιος.

Το θέμα με τον Αργεντινό τελείωσε και τυπικά πριν λίγα 24ώρα και πλέον αυτός θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της δεύτερης ομάδας των πρωταθλητών Ελλάδας. Στον Ολυμπιακό έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον "Κάνιο" και γι' αυτό του έδωσαν αυτόν τον ρόλο θεωρώντας ότι μπορεί να εμπνεύσει και να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές που θα πέσουν στα χέρια του.

Από εδώ και πέρα το θέμα είναι το ποιοι θα βρίσκονται στο τιμ του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού Β'. Κάποιοι από τους δανεικούς, πάντως, αναμένεται να πάρουν το δρόμο της επιστροφής για τον Ρέντη προκειμένου να ενσωματωθούν στη δεύτερη ομάδα των "ερυθρόλευκων".