«Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Ποντένσε!»

 Νεότερες πληροφορίες από την Πορτογαλία φέρνουν τον 22χρονο εξτρέμ να ετοιμάζει βαλίτσες για… Ελλάδα παρά την επιθυμία της Σπόρτινγκ να τον κρατήσει. Την ίδια στιγμή τα "λιοντάρια" της Λισσαβώνας εκτιμούν ότι θα τον έχουν του χρόνου στο ρόστερ τους.

«Στο αεροπλάνο για Ελλάδα ο Ποντένσε!»

Αλαλούμ! Αυτή η λέξη ταιριάζει απόλυτα στην υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς στην Πορτογαλία εδώ και μερικά λεπτά υποστηρίζουν ότι το πιθανότερο είναι να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και όχι αυτή της Σπόρτινγκ!

Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ο παίκτης θα περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία και εν συνεχεία θα πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα. Την ίδια στιγμή στο Ζοσέ Αλβαλάδε υπάρχει η αισιοδοξία (για να μην πούμε η σιγουριά) ότι ο Ποντένσε θα παραμείνει στην Σπόρτινγκ. Ένας "μύλος" με λίγα λόγια...

Να θυμίσουμε ότι από την πειραϊκή ΠΑΕ έβγαινε ένα κλίμα αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μποτοσάνι και εξαιτίας της επιθυμίας της Σπόρτινγκ να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ότι θα εξετάσει άλλες λύσεις για τα «φτερά» της επίθεσης.

Μέσα στις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν υπάρχει βάση στα όσα λένε στην Πορτογαλία για τον βραχύσωμο εξτρέμ.