«Καλύτερος ο Σα από τον Ρουί Πατρίτσιο»!

Σε αγγλικά φόρουμ έχουν αρχίσει ήδη συγκρίσεις σχετικά με την πιθανότητα αντικατάστασης του Ρουί Πατρίτσιο με τον Ζοσέ Σα στην Γουλβς. Τι λένε οι οπαδοί των «Λύκων» για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. 

«Καλύτερος ο Σα από τον Ρουί Πατρίτσιο»!

Με αφορμή τις πληροφορίες ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ρουί Πατρίτσιο από την Γουλβς στην Ρόμα, η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό, έχουν ήδη αρχίσει αρθρογραφίες και συγκρίσεις στην Αγγλία σχετικά με το κατά πόσο ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας θα μπορούσε να είναι επάξιος αντικαταστάτης του συμπατριώτη του.

Οι απόψεις των οπαδών της Γουλβς σε διάφορα «φόρουμ» διίστανται. Άλλοι λένε ότι υπάρχουν καλύτεροι γκολκίπερ από τον Σα εφόσον ο Πατρίτσιο θέλει να φύγει κι άλλοι χαρακτηρίζουν εξαιρετική για την ομάδα τους την επιλογή του Σα για βασικό τερματοφύλακα!

Σε άρθρα που δημοσιεύονται από media που ασχολούνται με την Premier League γίνονται συγκρίσεις των δύο γκολκίπερ! Και τονίζεται ότι «ο Σα είχε υποχρεώσει τον Νόιερ να τρέξει από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη για να τον συγχαρεί για την απόδοσή του στο Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0 για το Champions League» ή ότι «στις στατιστικές κατηγορίες των ευρωπαϊκών αγώνων ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε καλύτερες επιδόσεις από εκείνον της Γουλβς».

Αυτό που όλοι συμφωνούν στα διάφορα ρεπορτάζ είναι ότι ο Μπρούνο Λάζε ξέρει καλά τις δυνατότητες του Σα και δεν είναι παράξενο ότι από τις πρώτες κιόλας ώρες της παρουσίας του στην Γουλβς έχει θέσει ως πρώτο στόχο για το Νο1 της νέας περιόδου τον Πορτογάλο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ένα θέμα είναι ότι η Γουλβς περιμένει να κερδίσει και οικονομικά από αυτή την υπόθεση (να δώσει δηλαδή αρκετά λιγότερα απ' όσα θα πάρει), αλλά ο Ολυμπιακός είναι σκληρός διαπραγματευτής σε αυτές τις περιπτώσεις. Και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο αγγλικός σύλλογος θα πάρει από την Ρόμα την προσφορά που περιμένει για τον Ρουί Πατρίτσιο. Οπότε ας είμαστε ακόμη επιφυλακτικοί, έστω κι αν ο Μέντες βρίσκει τον τρόπο να πετυχαίνει αυτό που θέλει για τους «πελάτες» του.