Ψάχνει ομάδα ο Πάρντο

Ελεύθερος από την Πατσούκα στο Μεξικό μένει ο Φελίπε Πάρντο, με τον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού να είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Ψάχνει ομάδα ο Πάρντο

Τα 31 του χρόνια θα κλείσει τον Αύγουστο ο Φελίπε Πάρντο που συνεχίζει εδώ και δύο χρόνια την καριέρα του στο Μεξικό, παίζοντας πρώτα στην Τολούκα και εν συνεχεία στην Πατσούκα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος αυτού του μήνα και όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην πατρίδα του, δεν θα ανανεωθεί από τον σύλλογό του. Παρόλο που φέτος ο Πάρντο είχε «γεμάτη» σεζόν με 37 αγώνες.

Ο συμπαθής στον Πειραιά Κολομβιανός εξτρέμ με τις 77 συμμετοχές, τα 15 γκολ και τις 13 ασίστ στην καριέρα του στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, με το συμβόλαιό του που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ να είναι αρκετά υψηλό και να εμποδίζει άλλες ομάδες του Μεξικού να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του. Δίχως, πάντως, να αποκλείεται. Όπως και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κολομβία, απ' όπου έχει φύγει εδώ και μία οκταετία όταν έκανε τη μεταγραφή στην Πορτογαλία και στην Μπράγκα.

Ο Φελίπε Πάρντο έπαιξε για λίγο δανεικός από τον Ολυμπιακό και στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Ναντ, ενώ οι ερυθρόλευκοι τον είχαν δανειστεί το καλοκαίρι του 2015 με εισήγηση του Μάρκο Σίλβα από την Μπράγκα και ένα χρόνο αργότερα είχαν αποκτήσει τα δικαιώματά του. Αγωνίστηκε τρεις φορές στην Εθνική της χώρας του σημειώνοντας ένα γκολ.