Το δέλεαρ για Φαμπιάνο, η... «διχόνοια» και η Ομόνοια!

Την ώρα που ο Φαμπιάνο αρέσει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η Ομόνοια προσπαθεί να επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. 

Το δέλεαρ για Φαμπιάνο, η... «διχόνοια» και η Ομόνοια!

Το όνομα του Φαμπιάνο έχει εμπλακεί σε μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό (σε περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα στην Γουλβς ή σε άλλη ομάδα) και για τον Παναθηναϊκό (λόγω Γιοβάνοβιτς που ξέρει πολύ καλά τον παίκτη από τη θητεία του στην Κύπρο), όμως την ίδια ώρα στην Κύπρο πιστεύουν ότι ο 33χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η κυπριακή ομάδα είναι φυσικά απολύτως ευχαριστημένη από τον Φαμπιάνο που έχει κάνει πολύ σπουδαία ματς στην Ευρώπη με τη φανέλα της (ανάμεσά τους και με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για τα προκριματικά των διοργανώσεων της UEFA) και βρίσκεται σε επαφές μαζί του προκειμένου να επεκτείνει για τρία ακόμη χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Τα πράγματα μπορεί να δυσκολέψουν γι΄αυτή την προσπάθεια αν όντως προκύψει έμπρακτο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και ειδικά από τον Ολυμπιακό, καθώς το δέλεαρ θα είναι μεγάλο για τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή τουλάχιστον στην Κύπρο εξακολουθούν να θεωρούν ότι ο Φαμπιάνο θα μείνει στην Ομόνοια και ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά τους γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον ολοκλήρωσε και αυτός τις διεθνείς υποχρεώσεις του με τη φιλική ισοπαλία 2-2 με την Πολωνία (δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ) και αρχίζει ολιγοήμερες διακοπές καθώς θα πρέπει να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού σε δύο εβδομάδες, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.