Με «βαρύ» όνομα στον Ολυμπιακό

Τον Άντριαν Γκαλιάνι (εγγονό του πρώην προέδρου της Μίλαν) φέρνει για δοκιμή και ενδεχομένως για τη δεύτερη ομάδα του ο Ολυμπιακός. 

Με «βαρύ» όνομα στον Ολυμπιακό

Από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό για τη δεύτερη ομάδα του και με την ευκαιρία να πείσει ότι μπορεί να κάνει καριέρα, ο Αντριάν Γκαλιάνι ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Ο εγγονός του Αντρέα Γκαλιάνι (πρώην προέδρου της Μίλαν επί σειρά ετών και με συνεργασία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι η οποία συνεχίζεται) φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στα social media και αναμένεται να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών ψάχνοντας τις συμμετοχές που δεν είχε μέχρι τώρα στις αρκετές ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε.

Φυσικά στις ακαδημίες της Μίλαν, αλλά και μετέπειτα στην Αγγλία, στην Γουότφορντ και στην Κ-23 της Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω της οποίας κάνει αυτή τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό, με την ελπίδα ότι θα πείσει στις προπονήσεις πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ο Γκαλιάνι είναι 20 ετών, αγωνίζεται ως πλάγιος μεσοεπιθετικός όπως και μπακ, έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και έχει παίξει ποδόσφαιρο και στις ΗΠΑ.