Παρέα στην Ελλάδα Ρομπέρτο και Κασάμι (pic)

Δύο φίλοι απ' τα παλιά, Ρομπέρτο Χιμένεθ και Παϊτίμ Κασάμι βρίσκονται ξανά στη χώρα μας και συναντήθηκαν σε νησί των Κυκλάδων.

Παρέα στην Ελλάδα Ρομπέρτο και Κασάμι (pic)

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό είναι ο Ρομπέρτο Χιμένεθ και ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Ελβετός χαφ έχουν συνδέσει το όνομα τους με την ομάδα του Πειραιά και με σημαντικές της επιτυχίες.

Αμφότεροι κάθε χρόνο επισκέπτονται την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ίδιο έκαναν και φέτος. Ο Κασάμι βρίσκεται εδώ κι αρκετό καιρό στη χώρα μας, ενώ ο Ρομπέρτο έφτασε πριν λίγες ημέρες.

Οι παλιοί συμπαίκτες βρίσκονται στη Μύκονο, όπου κάνουν τις διακοπές τους με διαφορετικές παρέες και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν. Ανάρτησαν, μάλιστα και κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Ρομπέρτο και Κασάμι είναι χωρίς ομάδα και αυτό το καλοκαίρι βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης. Και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψουν στον Ολυμπιακό, αλλά προς το παρόν δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ο Ελβετός χαφ στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο έφτασε μία ανάσα από την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε.

Δείτε την ανάρτηση του Παϊτίμ Κασάμι…