O περιζήτητος Σισέ

Η Φιορεντίνα προστέθηκε στις ομάδες που θέλουν τον Παπέ Σισέ, ο οποίος ετοιμάζεται για την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

O περιζήτητος Σισέ

Ειδοποίηση για να είναι έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει λάβει ο Παπέ Σισέ, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να αποτελεί πάντοτε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ελληνικής ομάδας, αλλά και να προσελκύει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορία που μεταδόθηκε στην Ιταλία, η Φιορεντίνα έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον αμυντικό του Ολυμπιακού και είναι διατεθειμένη να προσεγγίσει τους Πειραιώτες για να τον αποκτήσει.

Ο Σισέ έχει μεγάλη «πέραση» κυρίως στην Γαλλία, όπου έκανε εξαιρετικό δεύτερο μισό σεζόν ως δανεικός στην Σεντ Ετιέν, η οποία θα ήθελε πολύ να τον διατηρήσει στο δυναμικό της κάτι που μοιάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Για τον Σισέ το αίτημα του δανεισμού του τον περασμένο χειμώνα είχε να κάνει με το ότι δεν ήταν εγγυημένη η θέση του στην ενδεκάδα, αλλά τώρα μπορεί τα πράγματα να διαφοροποιηθούν εφόσον ο Πέδρο Μαρτίνς τον θεωρήσει απαραίτητο για τον σχηματισμό με τους τρεις στόπερ. Και ειδικά αν υπάρξει κάποια αποχώρηση, όπως π.χ. του Σεμέδο που είναι στο στόχαστρο Πόρτο, Σπόρτινγκ αλλά και Ρόμα.

Για τον Σισέ πολλά θα κριθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και το κυριότερο εάν το ύψος κάποια πρότασης που θα φτάσει στην ελληνική ομάδα θα είναι ικανοποιητικό ώστε να τεθεί θέμα μεταγραφής του.