Ο Ολυμπιακός, η Ρεν και το...ντόμινο!

Μπήκε και η Ρεν στο παιχνίδι της απόκτησης του Ντένις Μπουανγκά που «βλέπει» ο Ολυμπιακός. Όπως και τους Ντελ Καστίγιο και Γκρενιέ της... Ρεν! 

Ο Ολυμπιακός, η Ρεν και το...ντόμινο!

Όλα είναι ανοιχτά για τους εξτρέμ που διεκδικεί ο Ολυμπιακός από διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, με επίκεντρο την γαλλική. Εκεί όπου οι Πειραιώτες έχουν πολύ σοβαρές «άκρες» με την παρουσία του Μοντέστο και του Καρεμπέ, ενώ έχουν ήδη κάνει σημαντικές κινήσεις όπως του Βαλμπουενά. του Καμαρά, του Σισέ και του Μπα.

Ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός είναι ο Γκαμπονέζος Ντένις Μπουανγκά της Σεντ Ετιέν, για τον οποίο εκτός από τη Λανς υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ρεν. Σε αυτή την ομάδα αγωνίζονται δύο παίκτες που επίσης έχουν καταγραφεί ως στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδας, ο 30χρονος χαφ Κλεμάν Γκρενιέ και κυρίως ο ο 25χρονος Γαλλο-ισπανός εξτρέμ Ρομέν Ντελ Καστίγιο.

Μπορεί, δηλαδή, αν δημιουργηθεί σε αυτή την περίπτωση ένα ντόμινο εξελίξεων, εφόσον ο Μπουάνγκα αποφασίσει να μείνει στην Γαλλία όπως σε ολόκληρη την καριέρα του και ειδικά εάν πάει στην Ρεν αντί για τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για τη δύσκολη περίπτωση του Ντελ Καστίγιο τον οποίο δεδομένα έχει ψηλά στην ατζέντα της η ελληνική ομάδα.

Για το θέμα του νέου ή των νέων εξτρέμ του Ολυμπιακού (αλλά και για τον μέσο, όπως ο Γκρενιέ, ο Λίνκολν ή άλλες περιπτώσεις), οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» τις επόμενες ημέρες καθώς ο Μαρτίνς θα ήθελε να έχει στην έναρξη της προετοιμασίας όσο πιο πολλά κομμάτια του «παζλ» γίνεται...