«Θέλει και η Φιορεντίνα Ενταό, φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τι υποστηρίζουν ρεπορτάζ στην Ιταλία σχετικά με τον Αλασάν Ενταό, μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης. 

«Θέλει και η Φιορεντίνα Ενταό, φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Αλασάν Ενταό από την Φατίχ Καραγιουμρούκ, καθώς ο Σενεγαλέζος συγκαταλέγεται στους εξτρέμ που έχει ξεχωρίσει το αρμόδιο μεταγραφικό τμήμα της ελληνικής ομάδας και έχει υπάρξει η έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε επίπεδο διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους να έχουν ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις για τον 24χρονο επιθετικό, με δεδομένο ότι ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας στην περασμένη σεζόν, αλλά και γιατί υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Ρεπορτάζ για το μέλλον του Ενταό υπήρξαν και στην Ιταλία, με την Φιορεντίνα να είναι ακόμη ένα κλαμπ που έχει δείξει πρόθεση απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Αναφέρεται, μάλιστα, ότι τον Ενταό θέλουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Γαλατά, αλλά κυρίως ο Ολυμπιακός που αυτή τη στιγμή έχει και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπορέσει να αποκτήσει άμεσα τον Σενεγαλέζο ώστε να είναι διαθέσιμος για την προετοιμασία, κάτι που σημαίνει ότι αν το ζήτημα καθυστερήσει τότε το πιθανότερο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν κάποια άλλη από τις πολλές λύσεις που έχουν στην ατζέντα τους. Καθώς άλλωστε σκοπός είναι να ενισχυθεί το ρόστερ με δύο ακόμη εξτρέμ, από τη στιγμή που δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μπρούμα.