Υπόκλιση σε Καρεμπέ στην Αργεντινή!

Μεγάλη συνέντευξη για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο έδωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Ole. Τι είπε για Μέσι-Ρονάλντο, προβολή για Ολυμπιακό.

Υπόκλιση σε Καρεμπέ στην Αργεντινή!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος άνθρωπος του ποδοσφαίρου και κάθε φορά που παραχωρεί συνέντευξη σε ξένο ΜΜΕ διαφημίζει τον Ολυμπιακό, στον οποίο κατέχει τα τελευταία χρόνια τη θέση του στρατηγικού συμβούλου της διοίκησης.

Ο παράγοντας της ελληνικής ομάδας και θριαμβευτής στην ποδοσφαιρική καριέρα του με εθνική Γαλλίας και Ρεάλ Μαδρίτης. έδωσε συνέντευξη στην Ole στην Αργεντινή και μίλησε για το Μουντιάλ του Κατάρ και το επερχόμενο EURO με πολλές από τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα να έχουν χρώμα Ολυμπιακού!

Μεταξύ άλλων ο Καρεμπέ τόνισε ότι πρόσφατα επισκέφθηκε το Κατάρ και διαπίστωσε ότι όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή, το Μουντιάλ που είναι η υπερηφάνεια του ποδοσφαίρου, όπως είπε.

Ρωτήθηκε για τον Εμπαπέ και είπε ότι μπορεί να είναι το αστέρι του επόμενου Μουντιάλ, αλλά ο Ντεσάν με τη Γαλλία μπορεί να παρουσιάσει κι άλλους νέους παίκτες. «Αυτή τη στιγμή έχουμε τον Εμπαπέ, τον Ντεμπελέ και τον Ραμπιό να ξεχωρίζουν, μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι».

Είπε ότι ήταν τιμή του που έπαιξε στην Ρεάλ, μια ομάδα ορόσημο για το Champions League. Τιμώντας και τη μνήμη του Λορέντσο Σανθ «που είχε φτιάξει εκείνη τη μεγάλη ομάδα που πήρε το ευρωπαϊκό τρόπαιο μετά από 32 χρόνια, από την εποχή του Πούσκας και του Ντι Στέφανο». Ενώ μίλησε με καλά λόγια και για την ομάδα των «Γκαλάκτικος» και τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Για το EURO είπε ότι περιμένει να δει εκπλήξεις. Εκτός από την Γαλλία χαρακτήρισε πολύ ισχυρή την Ιταλία «του φίλου μου του Μαντσίνι», πάντα την Ισπανία και πιο πεσμένη την Γερμανία. «Η Πορτογαλία και η Κροατία έχουν επίπεδο, θα περιμένουμε και την Αγγλία να κάνει κάτι σε επίπεδο Εθνικής, έχοντας το ισχυρότερο πρωτάθλημα.

Ρωτήθηκε και για τους Μέσι-Ρονάλντο, αποφεύγοντας να χαρακτηρίσει κάποιον καλύτερο. Και εκφράζοντας το θαυμασμό του για όσα έχουν πετύχει και προσφέρει αμφότεροι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για την εκτελεστική δεινότητα του Σαλάχ και την ικανότητά του να κινείται σε μικρούς χώρους βρίσκοντας δίχτυα.