H τελευταία φετινή αγωνία του Μαρτίνς

Τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής, το ματς των Ελπίδων στο Λιχτενστάιν και η συμμετοχή Μασούρα, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσου, Τζολάκη, Σουρλή υπό παρακολούθηση από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

H τελευταία φετινή αγωνία του Μαρτίνς

Η εθνική ομάδα των Ανδρών βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το παιχνίδι με το Βέλγιο (3/6) και εν συνεχεία θα μεταβεί στην Ισπανία για το φιλικό με τη Νορβηγία (6/6), ενώ εκείνη των Ελπίδων θα δώσει αγώνα με το Λιχτενστάιν στις 5/6. Με τον Ολυμπιακό να έχει στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας πέντε ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Μασούρα, τον Θανάση Ανδρούτσο, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον Βασίλη Σουρλή.

Οι περισσότεροι ξένοι διεθνείς του Ολυμπιακού απέφυγαν την ταλαιπωρία των φιλικών των χωρών τους (ο Ντρέγκερ πήγε στην Τυνησία), οι Πορτογάλοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής τους για το EURO, ενώ σε ό,τι αφορά τους Έλληνες ο Κώστας Φορτούνης για οικογενειακούς λόγους δεν ταξίδεψε με την Εθνική έχοντας τη σχετική άδεια από τον Φαν΄τ Σιπ.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς το πλάνο είναι να δοθούν μερικές ημέρες παραπάνω άδεια στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να μπουν λίγο αργότερα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον Πορτογάλο να έχει σίγουρα το μυαλό του σε αυτά τα δυνατά φιλικά ματς της Ανδρών και το επίσημο των Ελπίδων, με την ευχή να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα για τους παίκτες του. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και οι βασικοί Έλληνες παίκτες του, όπως και οι νεαροί του ρόστερ, είναι υπερπολύτιμοι.