«Ντόρος» για Τικίνιο!

Μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, της Βραζιλίας και όχι μόνο η μεταγραφή Τικίνιο στον Ολυμπιακό

«Ντόρος» για Τικίνιο!

Αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ έκανε όπως αναμενόταν η ανακοίνωση της μεταγραφής Τικίνιο στον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Βραζιλιάνου άσου στην ελληνική ομάδα, πολλές ιστοσελίδες ασχολήθηκαν με το θέμα αναφέροντας με θερμά λόγια την επιστροφή του Τικίνιο στα γήπεδα της Ευρώπης και τη δυνατότητά του να παίξει ξανά στο Champions League, έπειτα από την παρένθεση-περιπέτεια στα γήπεδα της Κίνας.

Πολλές αναφορές γίνονται φυσικά στην Βραζιλία λόγω της καταγωγής του παίκτη και του ενδιαφέροντος που υπήρχε από Παλμέιρας, Σάο Πάολο και άλλες ομάδες για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όπως και στην Πορτογαλία όπου έκανε τη μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη με Νασιονάλ, Γκιμαράες και κυρίως την Πόρτο.

Σημαντικό είναι ότι η μεταγραφή έχει γίνει θέμα σε όλες τις χώρες κι όχι μόνο σε αυτές που ομάδες τους ήθελαν τον ποδοσφαιριστή, όπως για παράδειγμα στην Τουρκία με το ενδιαφέρον της Τραμπζοσνπόρ. Εννοείται ότι σε όλα τα ρεπορτάζ γίνεται λόγος για το ρόλο που έπαιξε στη μεταγραφή ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα συνεργαστεί ξανά με τον Τικίνιο μετά από αρκετά χρόνια και τη συνύπαρξή τους για ένα εξάμηνο στη Βιτόρια Γκιμαράες. Η οποία και αυτή ήθελε να πάρει πίσω τώρα τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν είχε τύχη!