«Ανοιχτός για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός»

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Γαλατά δεν θα προχωρήσει σε αγορά του Χένρι Ονιεκούρου και ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για το Νιγηριανό εξτρέμ της Μονακό. 

«Ανοιχτός για Ονιεκούρου ο Ολυμπιακός»

Ο Χένρι Ονιεκούρου είχε απασχολήσει πέρυσι τον Ολυμπιακό που είχε επιχειρήσει τον δανεισμό του από την Μονακό, αλλά ο 24χρονος εξτρέμ είχε μείνει στην Γαλατά. Και οι Πειραιώτες είχαν στραφεί τελικά στο δανεισμό του Μπρούμα από την Αϊντχόφεν.

Το όνομα του Νιγηριανού άσου επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο για τους Πειραιώτες καθώς όπως υποστηρίζουν στην Τουρκία ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο συζητήσεων για να αποκτήσει τον παίκτη.

Η Γαλατά έχει οψιόν αγοράς 4,3 εκατομμυρίων ευρώ την οποία έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει, με συνέπεια η Μονακό να είναι σε αναζήτηση νέας συμφωνίας για δανεισμό του Ονιεκούρου με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Ο Ονιεκούρου έπαιξε φέτος σε 19 αγώνες της Γαλατά σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 5 γκολ και 5 ασίστ, ενώ και ο ίδιος φαίνεται να αναζητά νέο σταθμό και προοπτική στην καριέρα του. Είναι ένα όνομα που μπορεί να μπει ξανά πιο δυναμικά για τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της μεταγραφικής περιόδου και της αναζήτησης ακραίου επιθετικού.