Ολυμπιακός: Επιστρέφει για να… φύγει ο Μεριά

Η Ρίζεσπορ δεν ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς της για τον Γιασίν Μεριά και ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει για να… φύγει ο Μεριά

Ο Γιασίν Μεριά ανήκει στο γκρουπ των δανεικών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και είναι ένα ακόμα συμβόλαιο που θα κληθεί να βγάλει από πάνω της η ομάδα του Πειραιά. Ο Τυνήσιος στόπερ παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρίζεσππορ με την οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας κάνει 28 συμμετοχές.

Ο 27χρονος στόπερ από τον Μάρτιο και μετά έχασε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της τουρκικής ομάδας. Μέχρι τότε ήταν βασικός, αλλά μετά την ήττα από την Καϊσερίσπορ συνήθως έμπαινε αλλαγή, ενώ και τις δύο φορές που έπαιξε βασικός αντικαταστάθηκε.

Στη συμφωνία που είχε κάνει με τον Ολυμπιακό η Ρίζεσπορ υπήρχε και οψιόν αγοράς. Οι Τούρκοι έχουν πάρει την απόφαση τους και δεν ενεργοποιούν την οψιόν. Δεν αγοράζουν τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Μεριά θα μείνει στους "ερυθρόλευκους". Το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και τώρα οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν να απαλλαγούν από τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό.